Slagerij :

 

Een lekker stuk vlees begint bij de kweker en omdat wij onze klanten het beste kwaliteitsvlees willen bieden, is het belangrijk dat we samenwerken met partners die we kunnen vertrouwen.

Voor ons rundsvlees en kippen doen we beroep op onze jarenlange vertrouwde leverancier, dewelke kwaliteit zeer ernstig neemt ! Hij kent al zijn rundskwekers persoonlijk en gaat continue na of de dieren onder de juiste omstandigheden leven en kwaliteitsvoeder krijgen.

Hij levert ganse beesten aan ons en wij zorgen op onze beurt voor het versnijden, zodat wij versheid en de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Voor ons varkensvlees kiezen we voor het Bel’vidha varken. Dit varken krijgt zijn leven lang uitgekiend voeder op basis van algenextracten. Zo bevat dit vlees aanzienlijke hoeveelheden DHA, een langketen Omega 3-vetzuur. Bel’vidha is het eerste vlees dat rijk is aan dit belangrijke, gezonde vetzuur.

Bel’vidha is niet enkel gezond, maar ook heerlijk mals!

Wij maken ook nog steeds zelf onze charcuterie, pensen, paté, en slaatjes omdat wij van mening zijn dat we, door eigen producten aan te bieden, eigen smaken te creëren, kwaliteit te leveren, versheid te garanderen en hygiëne heel belangrijk te vinden, wij jullie als trouwe klant kunnen verwennen !